Vidensdeling til hverdagen

Motivationen

For mig var motivationen – til at få tabt mig ihvertfald 5 kilo – at der blev taget så mange fotos på vores ferie, hvor jeg simpelthen tænkte, hvem f… er det kvindemenneske, som har sneget sig ind på vores familiefoto!!!


Jeg var så positiv over, at “slankeguruen” Jorge Cruise mente, at man godt kunne spise nødder og ost på sin kur!! – Det gør jo heller ikke noget at han hedder Cruise…. som i Tom Cruise…. 

 

Det har været vigtigt for mig at føle mig mæt og alligevel kom der resultater !!

Det har været vigtigt for mig at føle mig mæt og alligevel kom der resultater !!


Først troede jeg, at det var svært med mad uden pasta, ris eller kartofler, men en gang om ugen, hvor man spiser hvad man har lyst til. Der kan man tage det som en belønning!!!

At jeg kunne bibeholde min motivation, tror jeg var, at jeg egentlig længe har tænkt: “Nu må jeg tabe mig!”, og så kunne jeg se resultatet efter en uge…. ja eller rettere efter to uger, da jeg fik vejet mig efter en uge!!

Jeg har også kæmpet lidt med min vedholdenhed, for jeg VILLE altså have det “kvindemenneske” på fotoet skiftet ud! Og jeg har faktisk nydt at spise så mange gange om dagen.

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vidensdeling til hverdagen