Kan du din danske geografi....

Fræk på den sunde måde….

Nu er det officilet: FrækFitness instruktør kursusbevis er kommet i min besiddelse her i januar 2014.

Inden da skulle jeg meget ondt igennem: ømme knæ, lår og r…baller! Dog var det VILDT sjovt. Se lidt her,  hvor det blev “præsenteret” i Natholdet på TV2. Det fik da Lene fra AQUA’s “godkendelse”:  http://www.youtube.com/watch?v=AZ7xd8bilRM (ca. 21.05 min. inde i programmet) Natholdet viste FrækFitness for Lene Nystrøm fra AQUA

Natholdet viste FrækFitness for Lene Nystrøm fra AQUA  FOTO: YouTube

 

 

Her er det oprindelige link til TV Midt-Vest: (fræk konkurrent til almindelig gymnastik) http://www.tvmidtvest.dk/nettv (den 29.10.2013) – HVIS du har lyst til at vide lidt mere om FrækFitness.

Sofie B alias Ann Sofie Bækgaard er ophavs-kvinde bag denne motions-form, og DGI har købt konceptet sammen med FemininFitness.

SofieB - den skønne og dygtige ophavskvinde bag FrækFittness - se mere på hendes hjemmeside!

SofieB – den skønne og dygtige ophavskvinde bag FrækFittness – se mere på hendes hjemmeside! FOTO: SofieB

Ideen er at vi – kvinder – kommer i form samtidig med at føler os feminine og frække. Det er fitness for, at DU kan komme i form. 

Her et uddrag af Sofie’s tanker bag FrækFitness:

– I min undervisning og personlig træning oplever jeg ofte, at det er svært for kvinderne at give slip. Give slip og have det sjovt og ikke mindst sætte lyd på, når der er behov for det. Lade kroppen gøre sit arbejde og give slip, så vi kan bruge al vores styrke.

– Vi er rigtig gode til at kontrollere os selv og bevæge os på den måde, vi plejer. Så risikerer vi ikke at se dumme ud eller gøre os selv forlegne.

– Til FrækFitness får de mulighed for at give slip, have det sjovt og føle sig frække og feminine. Noget, som vi ikke giver os selv lov til så ofte.

 

FrækFittnes med bodybar - fitness bar med vægt. Her er det SofieB som giver den gas. FOTO: SofieB

FrækFittnes med bodybar – fitness bar med vægt.
Her er det SofieB som giver den gas.
FOTO: SofieB

Her er det sidst nye introduktion på TV MidtVest:

http://www.tvmidtvest.dk/nettv/?id=31605

TV Midt-Vest den 15. januar 2014 - Rundt på Gulvet - FrækFitness

TV Midt-Vest den 15. januar 2014 – Rundt på Gulvet – FrækFitness

 

For mig betyder det meget at det er et frirum, hvor vi kan folde os ud, uden at blive generet af mænd,  som får klamme tanker med mundsavl drævlende ned af hagen. Vi kan være sjove og vrikke med måsen, som det passer os.

Nu håber jeg så, at der er nogle af Silkeborg kommunes skønne kvinder, som har lyst til at være med, når jeg starter op i Kjellerup Gynmnastik Forening her til februar (formodentlig, hvis alle formaliteter falder på plads).

Her er lige den sidste udsendelse på TV Midt-Vest med Sofie (og jeg) i “Rundt på gulvet”

 

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kan du din danske geografi....