Motivationen

Løb

Nu har jeg løbet i flere år med flere mere eller mindre ufrivillige pauser. Det har været skader, uheld og så u-lyst!!

En af gangene til pause var en frossen skulder. Joh, man løber ikke på skulderen, men de “bump” som kroppen får af at løbe, når man rammer jorden imellem skridtene var nok til at smerterne blev værre.

Ekstra gang i motionen - Gå evt. 1 time istedet - skiftevis 1 min. almindelig gang og 1 min. hurtig gang - hvis du gør det rigtigt - så sveder du efter 1 time, det er helt sikkert.

Ekstra gang i motionen – Gå evt. 1 time istedet – skiftevis 1 min. almindelig gang og 1 min. hurtig gang – hvis du gør det rigtigt – så sveder du efter 1 time, det er helt sikkert.

 

 

Derfor gik jeg istedet for. Jeg gik en time hver gang og det var med 1 min. gang og så 1. min. med hurtig gang. OG man kan godt svede lige så meget som ved løb. Man bliver knapt så forpustet og rød i knoppen.

Det er iøvrigt påviselig,t at det er godt både forebyggende og for diabetes patienter at dyrke denne form for motion. Man behøver ikke et løbeur, man kan sagtens gå med et æggeur i hånden.

Mine løbeture førhen var i løbeklubben torsdag og søndag – og det var alt efter hvor langt vi nu skulle løbe på holdene – og jeg var fortrinsvis med i gruppen “5 km.”, som løber mellem 4 og 7 kilometer.

I august bestemte jeg mig for at nu ville jeg løbe 100 kilometer om måneden – altså 25 km. om ugen. Så skulle jeg til at planlægge mine ture og som løbe to dage ekstra ihvertfald til at begynde med. Så det blev 3 ture på 6 km. og én på 7 km. Da jeg kom i bedre form kunne det være 3 ture – blev det nogen gange på 10-11 kilometer og så de kortere ture på klubbens træningsdage.

Jeg har det meste af tiden haft en til tre at løbe med på en af mine ekstra løbedage. Det var dog ikke sådan, at jeg ikke kunne komme afsted alene. Det var et stærkt must for mig at løbe de 25 kilometer hver uge.

Da jeg har været sælger, er jeg vant til at have et budget på 100% og her var det lig med de 100 kilometer – så derfor kan jeg heller ikke overføre evt. “overskud” til næste måned. Hver den første starter jeg fra nul!!

løb 100 km

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Motivationen