Løb

Mad til kuren

Hvordan kunne jeg denne gang overholde spisevanerne??

For mig at starte på kuren var det MEGET vigtigt at jeg IKKE måtte være sulten og at jeg kunne spise nødder. Jeg havde også én “syndedag” hver uge. Den dag hvor jeg spiste lige det, jeg havde lyst til, og lige så meget jeg, som jeg kunne uden at blive dårlig. Well, jeg blev en gang imellem dårlig, da jeg generelt er en gravhund, hvad mad angår. Hvis der er mad, så spiser jeg det indtil fadene stort set er tomme.

På grund af den dag havde jeg ingen problemer med at blive inviteret i byen for så lå min “store-spise-dag” på den dag. Til daglig rørte jeg næsten ikke brød, pasta, ris eller kartofler, men til “festmiddagene” spiste jeg det – dog ikke i store mængder som jeg tidligere har kunnet indtage.

Aftensmad på en slankeaften- brød til dem som ikke kan undvære det!! - hakke-johnnys med bløde løg - og så Madsens salat: letkogte grønne bønner, stegte bacontern og fetaost. (kan serveres både kold og varm)

Aftensmad på en slankeaften- brød til dem som ikke kan undvære det!! – hakke-johnnys med bløde løg – og så Madsens salat: letkogte grønne bønner, stegte bacontern og fetaost. (kan serveres både kold og varm)

Til at starte med synes jeg, at det var meget svært at lave mad uden de ovennævnte ingredienser, men det er bare en vane – OG det KAN lade sig gøre. Der findes grønne bønner, avokado, gulerødder, hvidkål m.m. Tilbehør var ofte også ost i forskellige afskygninger: mozzerella, brie, gauda m.m. En af mine yndlings er: skivede tomater med skivede mozzerella ovenpå – med basilikum på toppen og olivenolie henover – drysset med salt og peber.

En anden god opskrift er: letkogte grønne bønner med stegt bacon og feta på toppen – og den kan spises både varm og kold.

Det var vigtigt for mig at maden så lækker og indbydende ud. Så det kunne tage lang tid at tilberede maden – Altså, lang til for mig er, når jeg skal tænke over, hvad jeg spiser og anrette det på tallerken uden at små-nippe til maden.

Frugt spiste jeg ikke så meget af – hvis det var, så var det mest vindruer og en enkelt banan eller æble. Jeg havde skrællede gulerødder i en pose i køleskabet og kunne tage mig et lille glas appelsinjuice. Ellers var det mest mandler som jeg kylede i hovedet mellem måltiderne.

Det har været vigtigt for mig at føle mig mæt og alligevel kom der resultater !!

Det har været vigtigt for mig at føle mig mæt og alligevel kom der resultater !!

Efterhånden så har jeg ikke haft så stor sult imellem måltiderne, men nyder at få nogle mandler eller andre nødder til en kop kaffe, hvor jeg førhen ikke kunne drikke kaffe uden en kage i en eller anden afskygning!! Altså en tør kop kaffe!!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Løb