Mad til kuren

Ombytning eller reklamation

Havde lige en “finurlig” oplevelse hos THansen…

Min kære husbond havde fået en parkerings-dims til bilen i julegave – den var i den forkerte farve…. ja det kan også ske for mænd…hø hø…

Men altså jeg havde fundet den der ombytningskvittering frem og skulle alligevel til Silkeborg!!

Her er så nogenlunde, hvordan jeg vil huske turen hos THansen:

I ly for regnen havde jeg trukket min hat så langt ned over øjnene at jeg var lige ved at overse standeren, hvor man trækker nummerene!! Ved disken står 3 mand høj og ham til venstre: halvskaldet og med ærmerene smøget op, så man kan se tatoveringer på armene spørger, om han kan hjælpe mig!!

Da jeg formoder, at det er tilfældet svare jeg kækt:

– Ja, men jeg har nummer 12 og du er kun kommet til nummer 10 på skærmen!!

Han skynder sig at skifte nummeret – og jeg rækker den famøse P-skive i den forkerte farve samt THansen ombytningskvittering frem til ham.

Han taster lidt på skærmen – så efter lidt tid, så kommer der på en RIGTIG fin måde fra ham:

– Jeg bliver nødt til at fortælle dig, at du ikke kan bytte den – da den er købt på tilbud – så hvis jeg skal tage den retur – så kører den ind til det beløb den er købt for – og den nye der bliver solgt til dig kommer til det beløb, den koster nu!

– Jamen, det er en gave – så det ved jeg ikke – men jeg vil bare ombytte den!!

– Ja, men jeg kan, se at den er købt på tilbud på denne, siger han mens han holder den ombytningsseddel op

– Jeg vil meget gerne hjælpe dig – men det er THansen’s regler og jeg håndterer dem. Så hvor meget jeg end gerne vil hjælpe dig – så kan jeg ikke, mine hænder er bundne på det område!

Jeg har selv arbejdet i butik og på lager – så jeg ved godt at lageret skal stemme og hvis han bare ombytter udenom systemet – så står den på lager i en forkert farve i forhold til hvilken den ren faktisk har.

En P-skive i den rigtige farve!

En P-skive i den rigtige farve!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

– Nå, siger jeg men det er jo værst for THansen – for så får de en klage, og kommer på forsiden af Ekstra Bladet, fortsætter jeg grinende og tilføjer – nej, nej….

– Det er jo ikke din skyld reglerne er sådan, men det er værst for THansen. Det vil jeg helt sikkert klage over, tilføjer jeg med lidt stramt og til dels hævntagende smil og fortsætter:

– Kan du evt. give mig prisen på dæk og fælge, hvis jeg fortæller, hvilken bil jeg skal bruge dem til??

– Ja, det kan jeg godt, siger han. Og jeg giver ham oplysninger om bilmærke, model og årgang.

Imens han taster og skriver på skærmen spørger han mig om jeg ved om der er 4 eller 5 punkts ….??? jeg har ingen anelse. Jeg troede at han kunne se det ud fra de oplysninger, han fik af mig.

Han forklarer mig, at da de ikke er originale, bliver han nødt til at tage dem i et nummer større altså 17 tommer…. Min indre blondine er ikke helt med…. men jeg fremstammer, om han kan lave et lille skriv på det!

– ja, det kan jeg, siger han – meget samarbejdsvillig!!

Så kommer jeg til at se på den ombytningslap på P-dimsen – som jeg står med i hånden – kigger lidt rundt i butikken i håb at få øje på en dato – og spørger så:

– Er det den 8. idag ?

Hvortil alle tre ekspedienter svarer: – Nej, det er den 7.

– Jamen så forstår jeg ingenting – for her står at det er muligt at ombytte indtil den 7. og det er jo idag, siger jeg eftertænksomt ud i lokalet!! og tilføjer:

– Det er jo værst for THansen!!

– Hvor siger du hovedkontoret ligger, siger jeg henvendt til den tatoverede ekspedient!!

Han siger så:

– Jeg vil gerne lige skrive det op, må jeg få dit telefonnummer?

Nu udleverer jeg ikke normalt mit nummer til tatoverede og skaldede mænd – og jeg har mine betænktligheder -da jeg fortæller både navn, nummer og bopæl!! Imens jeg inde i mit hoved overveje, om det mon er risikabelt at give mine oplysninger til ham, og om jeg skal tilføje at jeg ER gift!!

Det fornemmer den ellers fortrins servicemindede unge mand, så han siger:

– Jeg skriver det bare ind, siger han imens han scanner koden på byttebon’er og taster på PC’en og fortsætter:

– Hvis du vil klage og alligevel kommer tilbage – og skal have den byttet !! Og efter at have tastet i et stykke tid, og jeg fornemmer at han vakler og overveje tingene !! Ihvertfald tilføjer han:

– Ved du hvad!! Jeg hører lige min chef, om jeg kan ombytte den nu!

Ekspedienten ved siden af med nydelige briller på sort stel og nystrøget skjorte har stået og kigget på sin kollega ud af øjenkrogen – nærmest hviskende siger han forsigtigt:

– Eriksen har vist sagt, at det er iorden!

-Hvad?, siger ham den tatoverede – Og ham den anden gentager, hvad han sagt lidt højere. De kigger lidt på hinanden og der bliver mumlet lidt hos den tatoverede.

Han træder lidt tilbage og afventer den 3. ved disken er færdig med hans ekspedition – Så prikker han til ham – og spørger ham – og de står nu tre og kigger på hinanden og ham med kloge-brillerne gentager det med Eriksen!! Så 3. mand siger:

– Jamen, så gør vi det.

Ja, jeg kom endelig ud med den ønskede farve i P-skive sammen med et print af priserne på dæk og fælge !- men alligevel kan jeg ikke lade være med at tænke på om det var truslen med Ekstra Bladet eller min blotte bitch-og-blondine-blandede-tilstedeværelse!! Ihvertald bibeholdt både den tatoverede ekspedient og jeg vores forholdsvis gode humør intakt!!

Nu vil jeg ud at se, om jeg kan undgå P-bøder!!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mad til kuren