Penge op, penge ned….

Er mad lig med hygge!

På Facebook er jeg medlem af en gruppe, hvor vi ligger billeder, video, tekster mv. ind fra den gang vi var børn/unge.

Jeg satte et foto ind af en bog fra den gang, at jeg havde Hjemkundskab.

Bogen du husker fra din skole i 70'erne og 80'erne

Bogen du husker fra din skole i 70’erne og 80’erne

Mit indlæg har givet omkring 500 likes og rigtig mange kommentarer. Folk som har bogen, som bruger den næsten dagligt og dem som har deres favorit madopskrifter derfra.

Der bliver lagt mange forskellige ting derind, nu observerer jeg bare at dem som handler om “føde vi indtager” får de fleste “likes” og kommentarer.

Her er en af mine favoritter:

Frisko is - Favoritten Drillepind!!

Frisko is – Favoritten Drillepind!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Er det fordi vi forbinder slik, is og mad med hygge?? Er det mon typisk dansk? Jeg synes selv, at jeg ofte (og gerne længe) taler om mad. Det kan være alt fra lækker gourmet mad til min favorit is!!

Der er også rigtig mange programmer på TV: Masterchef, Kagedysten, Spise med Price…. og også madlavning i God morgen Danmark og hvad de nu ellers kan putte mad ind i.  Ugebladene er også spækfyldt med madopskrifter.

Faktisk før min Cruise-control – da boykottede jeg (i en meget kort periode) alle ugeblade, fordi jeg var så træt af alle de madopskrifter, som gjorde, at jeg fik lyst til mad i alle dens afskygninger. Jeg overvejede selv at gå i gang med at lave et blad, som kunne være hyggelig uden mad blev nævnt.

I alle henseender så kan vi jo konstatere, at vi skal indtage føde for at vi kan leve…. Nu vil jeg tage mig en snack og en kop kaffe, så overlever jeg da det næste kvarter!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Penge op, penge ned….