Påske

Jobtitler, arbejdsopgaver og et suk

Når man nu som jobsøgende er i gang med at finde job på nettet, så støder man på de sjoveste, umulige og utrolige jobtitler.

Jeg har aldrig interesseret mig for jobtitler, det, der er vigtigt for mig, er, om det er god arbejdsplads gerne med skønne kollegaer! Som jobsøgende skal jeg hele tiden forholde mig til de her titler. Og hvorfor så ikke få det mest muntre ud af det!

I min jobsøgen er jeg blandt andet stødt på denne:

Kan du håndtere et stygejern af de helt store - så er jobbet vel ditt!!

Kan du håndtere et strygejern af de helt store – så er jobbet vel dit!!

Det er et job sendt til mig, da jeg er tilmeldt en (af mange services) for at få forslag sendt til min in-box. Ja, og nok også lidt nysgerrig af natur. Så jeg skal da lige se, om det er jobbet for en husmor med et godt håndelag, selvom jeg ingen intentioner har om at flytte til Næstved for at få job.

Da jeg slår jobbet op giver det faktisk mening, det er en, som kan lægge asfalt med en af de helt store maskiner, som jo åbenbart også hedder strygejern.

Jeg kan rigtig godt lide, når arbejdsgiverne er kreative, finurlige eller ligefrem sjove i deres job-annoncer.

Du har flere mål som køkkenkonsulent.....

Du har flere mål som køkkenkonsulent…..

 

 

Nu har jeg lige ledt efter en af de sjove – uden held dog – men det var nogen , som havde “Flotte kasser” og manglede en til at håndtere dem… – jeg mener,  at det var et firma, som hedder Dynaudio.

SUK

Dog må jeg komme med et dybt suk – efter at der ikke er mangel på folk som skal i job, så er arbejdsgiverne blevet noget nonchalant med at give et – efter min mening – ordentligt svar. (ordentligt som i menneskeligt)

Et svar tilbage på ansøgning sendt til HR-afdelingen kan lyde: “Vi vil gennemgå ansøgninger løbende, men har du ikke hørt fra os inden 30 dage, er du ikke kommet i betragtning til stillingen. Og du kan dermed betragte det som et afslag. (Vi sender ikke yderligere afslag ud).”

Og efter at man har været til samtale – og der har vel været 3 – 6 til samtale – ja så bliver der sendt mail som afslag – Jeg troede, at det var almindelig god pli at ringe til dem som har været til samtale. MEN end ikke en sang fra de varme lande, kan man få.

DGI Midtjylland tog sig dog ulejligheden at ringe og give et pænt afslag. Jeg har forståelse for, at firmaerne har travlt, dog synes jeg, en gensidig respekt er på sin plads.

I skrivende stund sidder den naive blåøjede blondine og tror på at det næste opkald i værste fald er et respektfuldt afslag og IKKE bare “Held og lykke i din videre jobsøgning” i mail-boxen!!

 

Skribent og fotoentusiast Marianne Bech Nørgaard

Portræt af en blåøjede blondine…..

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Påske