Håndskrevne beskeder

Nye højdepunkter.

Julen var dyr på alle måder, den kostede mig personligt mere end 4 tusinde….. gram  på kadaveret. Tid til at følge en af de mest populære nytårsfortsæt: Slankekur. I dag mandag den 5. januar er starten for de mange i år. Skole, arbejde og slankekur. Og til info er det i morgen Hellig Tre Konger og sidste Gnav-dag for denne sæson.

Et år afsluttet og et nyt er skudt ind – noget nyt aftales og puttes i kalenderen. Og den første sammenkomst er allerede på plads, gældende for den sidste dag i 2015. Der er alle de traditionelle højtidssammenkomster, familiemiddage og fødselsdage som ligger på givne datoer, det kan, der ikke pilles ved. Endnu en ny kærkommen invitation er også tikket ind, for første gang i mange år skal vi igen være med til at fejre vores nevø i januar.

Til juni vil jeg også gerne være med til at fejre fruentimmers og folkehold blev en del af demokratiet. Det er utroligt som både sproget og levemåder ændrer sig. Tænk at der stadig var tre grupper, som stadig blev udelukket fra politiske rettigheder herefter: Fattiglemmer, fjolser og forbrydere.  Hvis man ingen penge havde, så måtte man ikke stemme….???…. Lyder som en dårlig joke i 2015.

Fjolser..??… Hvem skulle definere, om man var et fjols. Hvem i dagens Danmark er ikke blevet tituleret med det i en eller anden given situation!!

Forbrydere… joh der kunne være noget om det. Det kan man jo ind imellem tænke for sig selv. Dem som gør andre ondt med deres forbrydelser, hvorfor virker det mange gange, som om de har flere rettigheder, end dem de har gjort fortræd.

Kærlighed og thai-mad er i sig selv ikke nyt. Det nye er, at der er åbner en thailandsk restaurant / take-away/ butik med thailandske varer: Vicky Chicky i Bjerringbro. For indehaverne Tipaporn og Kenneth Pilheden er smagen i thai-mad noget særligt. Derfor bliver det thai-mad for alle sanser og smagsløg. Endnu et kryds i kalenderen kunne blive sat den 24. januar.

Nu er det ikke fordi, at alle dage i kalenderen skal være besat af aftaler og festivitas. Indrømmet jeg bryder mig ikke om en tom kalender, derfor bliver alle fødselsdage skrevet ind, som det første.  Dog er jeg stor tilhænger af de impulsive og tilfældige aftaler/møder. Det er ofte dem, som giver de helt specielle oplevelser at se tilbage på, i året der gik.

GNAV - spilles fra 23. december til Hellig Tre Konger

GNAV – spilles fra 23. december til Hellig Tre Konger – Tradition i vores familie – Selv i “Peters Jul” spiller de GNAV – et gammelt Italiensk spil 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Håndskrevne beskeder