Kram er naturlige

Fleksibilitet

Egentlig synes jeg, at det er meget godt, at der er forskel på kønnene. Selvfølgelig er jeg fortaler for ligestilling og ligeløn. De opgaver, som kvinder og mænd kan udføre på lige fod, er det rimeligt nok, at vi skal samme betaling for. Personligt vil jeg dog ikke vælges til nogen opgaver ”bare”, fordi jeg er kvinde.

Jeg har mødt og snakket med turistchef Liselotte Nis-Hansen, og jeg er ikke i tvivl om, at hun er yderst kompetent og jeg tror faktisk, at hun vil kunne gøre det bedre end mange han-er, når/hvis hun kommer ind i Silkeborg IF invests bestyrelse.

Liselotte har faktisk spillet fodbold og måske sidder hun endda foran fjernsynet mens ederne fyger ud af munden, når det går dårligt for Silkeborg….  Så må de basale kvalifikationer da være på plads.  Hendes indlevelse i ”firmaet” synes jeg allerede, hun har som turistchef. Hendes fleksible tilgang til tingene er helt sikker sundt for mandedomænet SIF.

I Kjellerup er der forventninger til fremgang, her er det ikke noget han/hun spørgsmål. (Jeg kan dog nævne at til SuperBrugsens generalforsamling blev to kvinder genvalgt). SuperBrugsen’s likviditet og butiksomsætning er positive.  Så umiddelbart betyder det, at jobbene bibeholdes i Kjellerup.

Andre jobs, som også blev sikret lige inden påske, er hos de lokale Schultz Pleje og Hjemmeservice. Virksomheden er blevet en af de 4 godkendte leverandører af både personlig pleje og praktisk hjælp til Silkeborg kommunes ældre og handicappede.

Arena Midt bliver sikret indlevelse og anderledes tilgang 1. april -det er ikke aprilsnar – Det er endda en indfødt, som er vant til at sætte gang i tingene. Anders Hartvig er heller ikke bange for selv at putte hænderne ned i suppegryden og røre rundt. Ikke et ord om salmonella og dårlig håndhygiejne – det er ment, som metafor for at han ikke er typen, som bare flytter på papir og blyanter.

Sidst og ikke mindst har Egon Poulsen og Basse min fulde støtte og opbakning til, at de SAMMEN skal på plejehjem. Jeg kan ikke forstå, når vi allerede ved, at besøgshunde gør de ældre glade på plejehjemmet, at en dement ikke kan få sin gamle hund med. Jeg ved godt, at det kræver fleksibilitet og tilpasning. Den er 11 år, og hvis den ikke bider og ellers opfører sig som en rask hund af sin alder, burde det være en opgave, det er til at overskue uden økonomiske omkostninger.

Skribent og fotoentusiast Marianne Bech Nørgaard

Skribent og fotoentusiast
Marianne Bech Nørgaard

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kram er naturlige