Et godt princip - lær grundprincipperne

Hvor svært kan det være…

Fyrre år på samme arbejdsplads. Det kommer ikke til at ske for mig og rigtig mange andre mere. Det er ved at være dinosaurer… altså en uddødende race. Det kan man altid sige for og imod. Dog vil jeg påråbe, at det er typen, som for mig 100% sikkert fortjener en medalje og håndtryk af dronningen – Jeg tror, ikke at den kommende konge får mange af sådanne hænder at trykke.

Derfor er det på sin plads, at dem som har et brændende ønsker om at få denne medalje og ikke mindst kongelige håndtryk, også selv om det officielt først bliver godkendt i år i Silkeborg Kommune, skal tilgodeses. Rimeligt er det vel at gå 5 år tilbage – som er den tid man skal beholde sine bilag i mange andre sammenhænge.

Ja, der er altid arbejde i sådan noget – Jeg er sikker på, at der også findes nogle frivillige hænder, som vil hjælpe med at grave frem i arkiverne og søge om de forskellige udtalelser mv. – Hvis det bliver nødvendig. I værste fald som en af dem, som bliver franarret æren: Hjemmehjælper Kai Rasmussen siger: ”EDB’en er da opfundet!!” – (og oversat til den yngre generation: IT er indført også i kommunen!)

Det er virkelig sørgelig og ringe forfatning af kommunen, ja – det er nok at for vidt at gå til at sige, at det er æreskrænkende, hvis ikke kommunen tager sådan en ære alvorligt – 40 år – så længe bliver ingen af dem alligevel… mere skal jeg vist ikke skrive om det.

 

HURRA….. i hvert fald indtil påskeferien!! Bøgeskovsskolen som i det mindste tør prøve at gøre det. Jeg bliver så glad over initiativer som dette. Endnu bedre er det jo, at det faktisk viser sig at være en succes. Eleverne afleverer deres mobiltelefoner ved mødestart og får den igen, når de har fri.

Ja, denne dinosaur (mig – en anden type end førnævnte) glædes meget over at ”gamle” dyder som at være sammen, være aktive og sikkert også tale sammen – uden at bruge taster.

Som en af lærerne fortæller, har det bl.a. været positivt, fordi at nogle af eleverne nærmest har været afhængig af at spille på deres mobiler i frikvartererne, at de ikke indgik i relationer med de andre elever. Det kan være de ender med at have gammeldags venskaber med hinanden.

”En kan jo håbe”

Min tænkehat.....

Min tænkehat…..

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Et godt princip - lær grundprincipperne