Hvor svært kan det være…

Mindre sukker… nøøøj det kunne jeg godt tænke mig!!

Ingen tvivl jeg er en “sukkertand”!! Jeg elsker kage og snolder i alle afskygninger. Tilbud på bland-selv-slik – så er jeg der!!

Dog skal jeg som alle andre også tænke på både sukker-indtag og vægten. Derfor vil jeg gerne købe forskellige mad-produkter uden sukker (også for at mindske min sukker-trang) Jeg bliver bare sååååå træt, når der står uden sukker OG så er der tilsat stevia eller andet. Det er lige før, at ordet sukkefrit er bandlyst hjemme hos os.

Produkter med light og stevia finder du ikke i vores hjem – Jo undskyld til jule-tam-tam var der sneget sig Cola zero ind – fordi halvblinde mig bare snuppede to flasker med rød låg – hvorfor er det man også laver om på det Coca Cola!!

Giv mig rigtig sukker eller ingenting – Jeg vil ikke have alle mulige og umulige sukker-erstatninger – Det er utroligt – Jeg vil gerne spise skyr med forskellige frugter og gerne vanilje – Det kan man nærmest ikke købe andet end det er light eller med stevia – For dælen da kære producenter giv mig nu lov til at købe noget andet end naturel – bevares jeg har selv lidt blåbær i fryseren plukket af min skønne veninde. DOG selvom jeg er aktiv generelt, så vil jeg også gerne have lov til at være doven og så bare købe min skyr med vanilje – så jeg ikke behøver at skrabe kornene ud af mine vaniljestænger.

Kan vi ikke godt indføre at der fremover ikke må stå “ikke tilsat sukker”, hvis der er sødestoffer i – For jeg er nemlig også halvblind, og jeg kan ikke læse det med småt. Der hvor der ofte står stevia eller tilsat sødemiddel. Måske et nyt mærke der fortæller at maden rent faktisk er uden sukker og dermed også de hæslige sødemidler.

Ud over at gøre knuder på mig selv over at købe noget med sødestoffer – så synes jeg faktisk, at det smager hæsligt !!

Uhm hjemmebagte snegle.  Anbefaling spises varme uden glasur. Kolde med glasur!!

Uhm hjemmebagte snegle.
Anbefaling spises varme uden glasur.
Kolde med glasur!!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvor svært kan det være…