Mindre sukker... nøøøj det kunne jeg godt tænke mig!!

Sne og kulde

Det bedste ved sneen er, når jeg åbner døren ud til haven og kan høre ungerne hvin fra kælkebakken ikke langt herfra.

Det bringer simpelthen glæde, selvom jeg egentlig åbnede døren for at gå i brændeskuret efter “knuder” til brændeovnen. For lige så meget glæde som sne kan bringe til børn med snekælkning, kan den kulde som sneen medbringer give dårlige dage til gigtplagedede kroppe.

Jeg føler mig egentlig ung – dog når vinteren holder sit indtog, så er jeg ikke så sikker. Min frosne skulder, springgymnastik hårdtbelastede håndled og tennis og golfalbue fortæller mig, at der er altså er koldt, hvis mit syn skulle have svigtet mig.

Selvom kulden piner min krop på kryds og tværs. Blandt andet fordi smerterne fra skulderen ofte breder sig til hovedpine på grund af de spændinger der forplanter sig i kroppen, så er vinteren jo dejlig.

Sne på pisterne bliver heller ikke fri for min færden, hvis jeg får muligheden. Der er næsten ikke noget bedre end ski-ferie, for her er man aktiv det meste af døgnets lyse timer – og så sover man simpelthen så godt om natten. Så kan du lide at være aktiv og aldrig har prøvet at have et par brædder på fødderne, så er det bare at komme afsted, hvis muligheden byder sig.

Når jeg går og beklager mig over mine smerter på denne årstid. Så er min kære husbond opmuntrende og spørger, hvad jeg ville gøre, hvis der var så koldt hele året. Svaret er ganske enkelt. Jeg ville finde et andet himmelstrøg at bo under. Selvfølgelig er det ikke så enkelt bare at flytte selvom tanken er meget tæt på, når kroppen værker.

 

Den første sne der faldt i 2016

Den første sne der faldt i 2016

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mindre sukker... nøøøj det kunne jeg godt tænke mig!!