Sne og kulde

Billeder og smag

Når man ser fotos og oplever noget – så har billede-indtrykket en stor betydning – lyde og smag kan også have det. Ja, det er både positivt og negativt. Det jeg dog lige vil berøre er mere primitivt – For jeg har en yndlings lys portvin – Stop jeg er ikke mormor – bare ikke helt ung mere….

Her er det skønne billede af yndlings portvinen - Hænger også i Monicas værelse i "Venner"

Her er det skønne billede af yndlings portvinen – Hænger også i Monicas værelse i “Venner”

Inde i mit hoved har jeg i alle årene haft et billede af etiketten. Forhandlingen er stoppet mange steder i Danmark –  ofte har jeg ledt forgæves hos vinhandlere og i vinafdelinger. Endelig fandt jeg et sted på nettet, hvor de solgte den skønne sag. Jeg køber dog ikke gerne over nettet – slet ikke noget som kan gå istykker inden fremkomst efter en tour i rutchebanen med PostDanmark.

Etiketten var dog lidt anderledes – dog ingen tvivl om at det var det rigtige vinhus.

 

 

Den kan da gå med denne etiket....

Den kan da gå med denne etiket….

Da jeg ikke selv kunne komme afsted og hente en flaske – sendte jeg bud!! OG så selvom “buddet” kommer tilbage og fortæller, at de forretningen gjorde det meget klart – at det ER den selvsamme portvin – så virker det alligevel lidt fesent…..

Ja portvinen smager stadig dejligt - savner den smukke etiket

Ja portvinen smager stadig dejligt – savner den smukke etiket

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sne og kulde