Tab dig....

Go’ dream – is does not happen….

Heden dag fik vi et gavekort på “Bed & Breakfast” – Vi havde bestemt os for at bruge det i uge 7. Og for at få det fulde udbytte ville vi kombinere det med en tur über die Grenze. Da vi gik i gang med at undersøge, hvilke aktuelle steder det kunne være… så var der næsten alle steder tillæg for dit og dat. Enden på visen blev, at vi fik lavet det om til “Luksus Brunch” og “Biografbilletter” – og ja et restbeløb på kr. 30,- eller deromkring.

Så bestemte vi os for at tage en brunch på vejen til Tyskland. Ind og checke på hjemmesiden – der var nogle få stykker – vi valgte et tæt på grænsen, som havde brunch indtil kl. 14 – der stod vi skulle ringe og bestille bord. Så dagen oprandt og vi ringede for at bestille bord omkring kl. 10.20 – Kort inde i bestillingen spørger han, om vi har et gavekort. Hvilket jeg jo bekræfter!! “Så er det mellem 10-11″….  “???? – Ja det er nu jeg ringer for at reservere”  “For dem med gavekort er der brunch mellem kl. 10-11″…… Han kunne ihvertfald ikke på ingen måde reservere bord kl. 13 – da det var det mest populære tidspunkt…  Vi kunne jo kigge ind og se om der var et bord ledigt.

Som om man med maveknurren efter et par timer i bil vil risikere at skulle finde et andet sted – hvor vi ikke kunne “brænde” vores gavekort af…..Så kan vi jo begynde på filosofien omkring bordbestilling…. det vil jeg ikke – jeg sagde pænt “Det kan jeg desværre ikke bruge til noget” – I det jeg lagde røret på, bad jeg min husbond ændre brunch-gavekortet til endnu en biograftur! – ja med endnu nogle tyve-tredive kroner til udbyderens favør.

Den “bedste”, jeg hørte fra min veninde, var, at de havde fået både “Bed & Breakfast” og “Luksusophold”, det var de selvsamme steder, de kunne vælge, og der var ingen umiddelbare synlige forskelle på opholdet, om de gik den ene eller den anden vej ind i systemet for at se, hvad gavekortene omhandlede af goder.

Hvorfor er det, at de steder, som melder sig under gavekort-facaden ikke sørger for at “reglerne” for at benytte gavekortet fra denne udbyder klart fremgår af deres hjemmeside – eller allerhelst udbyderens bestillingsside!! Det er absolut ikke første gang, jeg oplever noget lignende med disse famøse gavekort. Forhåbentligt dog sidste – i håb om ikke at lyde utaknemlig vil jeg takke nej til fremtidige gavekort fra denne udbyder og lignende firmaer.

Ovenstående gavkorts-mareridt slog os dog ikke ud af at få en god tur. Vi startede bilen og kørte mod grænsen.

Go away.....  Go Nightmare. Mit bedste råd: Don't do it!!

Go away….. Go Nightmare.
Mit bedste råd: Don’t do it!!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tab dig....