Man kan lære hele tiden og alle steder.

Karamel og salt…

Som den sødtspisende person jeg er – er det næsten et must for mig at prøve alt nyt indenfor den søde verden: slik, is og kager.

Personligt er jeg vild med karamel og kan rigtigt godt lide chokolade. Salt bryder jeg mig faktisk ikke rigtigt om – det eneste gode der er ved grov-salt er at det knaser. For jeg er bidt i alt som er sprødt og knaser – og jeg har selvfølgelig dårlige tænder, og det bliver dyrt en gang imellem. Min husbond plejer at advare mig mod alle de gode knasende ting, da han jo er med til at betale cirka halvdelen af den økonomiske part.

Denne plade chokolade har jeg dog gemt til mig selv – karamellen er jo ikke hård (?), når den kan være i en flad chokoladeplade – Det er jo ikke Tom’s karameller, som allerede har kostet et par tænder!! Det er sandt – ikke en vits!!

Indholdet i denne mørke plade chokolader står med orange-gule bogstaver på engelsk: caramel & seasalt – Hvordan kan salt-haderen finde på at købe denne plade alligevel – Fordi jeg var vildt sukkerhungerende og karamel står jo først – så må der være mest af den i – ud over den næsten sunde chokolade!!

Når man kigger på chokoladepladen ligner den fuldstændig en plain chokoladeplade. Når jeg putter et stykke fra chokoladebaren i munden, kommer den klassiske smag af mørk chokolade – den som jeg faktisk ikke kunne lide som barn – når eg knuser chokoladen med tænderne – er der en knasende fornemmelse i selve chokoladen – det gør mig allerede glad. Den er lidt anderledes end andre chokolader. De bittesmå karamelstykker kan godt smages. Det allerbedste er den knasende fornemmelse uden at hverken karamel eller chokolade sætter sig i tænderne. Bare denne dejlige smag af mørk chokolade tilsat sprøde flig af karamel – salten ?? Hm mon det er den som fremhæver chokoladesmagens bitterhed ? –

Alt i alt en lækker 100 grams chokolade. Den er sprød og med den knap så usunde mørke 64% chokolade, føler jeg ikke at jeg “synder”. Nok en af de nye søde prøvelser jeg også kunne finde på at tilføje mit personlige sortiment. Det er helt sikkert ikke en sød “one-night” – den skal nok finde hjem til mig så længe den er at finde på hylderne.

Mørk 64% chokolade med karamel og havsalt.... værd en smagsprøve af egen lomme!

Mørk 64% chokolade med karamel og havsalt…. værd en smagsprøve af egen lomme!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Man kan lære hele tiden og alle steder.