Karamel og salt...

Kør nu for ind i h….

Indrømmet jeg er heller ikke den mest tålmodige sjæl i trafikken – og mange trafikanter får også en verbal svada fra mig af den stygge slags inde bag mine lukkede ruder. Nogen af dem, der også får en del eder med på vejen, er de unge, når de blandt andet overhaler uden tanke for de modkørende.

I avisen kunne jeg læse, at blandt andet en 28-årig billist ved Ikast kørte råddent efter en 20-årig havde spurgt, hvorfor han kørte uden nummerplade. Det ville han åbenbart ikke svare på – andet end ved at chikanere den anden bilist, så han måtte foretage en undvige manøvre for at undgå at påkøre et skilt. Selvom jeg faktisk teoretisk ikke helt mener, at den 28-årige går under betegnelsen ung.

 

I Kjellerup var det to unge på 20 og 24-årige i gang med en hanekamp med potens i deres biler. De havde begge kontaktet politiet, som nåede frem til dem ved Aunsbjerg. De havde begge to følt sig chikaneret af hinandens kørsel. Her gav den fremmødte ordensmagt dem en verbal reprimande.  Igen to heldige unge som slap fra deres idioti ret billigt og med livet i behold.

 

Jeg kørte selv fra Silkeborg en dag, og i bagspejlet kunne jeg se to unge i en bil, som snakkede, røg og checkede mobilen ud. Da vi lige er kommet ud af krydset før Skægkær, overhaler de mig – og må trække direkte ind foran mig, da der kommer modkørende. Nu var der så endnu en ung mand i mit bagspejl. Og vi er ikke andet udenfor Skægkær ”byskiltet” før han overhaler os alle. Han når lige at trække skarpt ind foran den næstforreste bil for ikke at blive ramt af en modkørende bil.

Kort efter trækker den første bil med de unge mænd ud for at overhale og når også liiiiiiige at trække ind inden en modkørende. Det så virkelig ud til at de havde en konkurrence kørende. De slap heldigt her – og os andre. Det kunne lige så godt have kostet både dem selv og andre trafikanter liv eller lemmer.

 

Desværre kunne man også læse om en 81-årig bag rattet med udløbet kørekort. Han blev taget ved 14-tiden på Stilling Landevej med for meget sprit i blodet. Det er så sørgeligt, at man ikke kan lade flaskerne stå, inden man begiver sig ud på asfalten i sit motoriserede kørertøj.

Min tænkehat.....

Min tænkehat…..

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Karamel og salt...