Giv gaver

Sport, sport, sponsorer

I princippet er det godt med sponsorer – det er dog min overbevisning, at de skal være fløden til jordbær’ene. De skal helst ikke være noget, man som klub / forening mv. er afhængig af, for at hverdagen kan hænge sammen.

 

Det er jo glædeligt at Silkeborg Sportscenter nu har styr på økonomien efter snart 10 år med samme sponsor, som nu også trækker sig. De er dog, ikke de eneste denne sponsor trækker sig fra. Det er samtidig lidt med forundring, at så nyt et center allerede skal bruge 250.000 kroner på energibesparende investering.

 

Mig bekendt var vi i Danmark i 2007 allerede langt fremme med energibesparende foranstaltninger – også i nybyggeri. Om end så er jeg glad for at Silkeborg Sportscenter består. Det er jo skønt med mange forskellige sportsgrene, der er under samme tag. Motion er jo sundt og heldigvis er det ret trendy i tiden.

 

I anden del avisen kan vi så læse at vi sportsudøvere bruger omkring 3.252 kroner på sport og motion.  Så er det jo brænde på bålet til det lille hjem, når kvinder kan læse, at det er mænd, som er gadget-fikseret og har størst fokus på at have det nyeste og bedste udstyr.

Sætningen ”Man skal aldrig gå ned på udstyr” siges måske også mest af mænd, som jo selvom de er rene amatører køber professionelt udstyr (det står der i i hvert fald i artiklen). Som gymnast er de jo glorie-polerende at høre, at det er den sportgren med færreste udgifter.

 

Jow, jeg ved det godt – jeg er også begyndt på golf. Der er i hvert fald nogen, som siger de har hørt det. Jeg er på sin vis også fokuseret på mit udstyr. Dog ikke hvilket mærke det er. Nej, det skal være i en farve, jeg godt kan lide, og mine headcoveres skal være underholdene/sjove at se på.

Derfor behøver det ikke være dyrt. Jeg har købt mine ting brugt.  Min vogn er dog i et af de *rigitge’ mærker. Den hentede jeg i Struer og købte af en ung mand, som opgav golfen efter en sæson. Mine køller er godt brugte købt af en kvinde, som fik et nyere sæt af sin husbond.

Nuvel jeg vil allerhelst have en cognac (læder) farvet bag – Dog nøjes jeg nu med en reklamebag, hvorpå der med store bogstaver står MAERSK. Sponsor til min drømmebag ønskes.

Min første brugte golfbag købt for hele kr. 75,- Jeg var SÅ glad for den - Min husbond sagde at den var tung - så enten ny bag, ny bil eller stop med at spille golf.....

Min første brugte golfbag købt for hele kr. 75,- Jeg var SÅ glad for den – Min husbond sagde at den var tung – så enten ny bag, ny bil eller stop med at spille golf…..Så måtte jeg finde denne bag frem for mine gemmer!!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Giv gaver