Fest eller knapt så festligt

Når jeg bliver gammel….

Ja, af og til føles det næsten som om at jeg bare mangler at få udbetalt min pension, så er den i vinkel. Det jeg vil hen til er pli, Emma Gad og ganske almindelig god opførsel. Det handler ikke om at et barn skaber sig, som en hylende og snotforkælet junior sprællende på gulvet i supermarkedet.

 

Vi er kommet så langt, at vi skal have den sidste studenterfest i familien i mange år. Så er det jo det med invitationerne. Ud over familie og venner holder vi også en fest for de unge. Dog kan jeg ikke forstå måden at invitere på. I en klasse blandet med piger og drenge, så er der nogen som vælger nogen ud, som de vil have med.

Altså personligt mener jeg, at man skal invitere alle – og hvis man vælger ud, så er det pigerne som vælger ”kun” at invitere pigerne eller drengene ”kun” deres køn. Det virker sådan naturligt for min tankegang. Nu oplever jeg så, at nogle unge vælger lidt blandet med det resultat, at nogen slet ikke bliver inviteret med til noget gilde.

Jeg ved godt, at de er blevet 18 år og selv kan bestemme. Det er bare sølle i min verden. Hvordan vil du selv have det, hvis du er den, som bliver valgt fra? Ja, du er ikke ”bare” den sidste, som bliver valgt i rundbold, næh, du får slet ikke muligheden for at være med på noget hold.

”Vi har ikke plads hjemme hos os” er bare en af dårligste undskyldning. Hvor der er vilje, er der vej. Det handler om at være sammen – ikke om pomp og pagt. Det drejer sig om at behandle andre med-mennesker med respekt.

Egentlig generelt ”VÆR MOD ANDRE, SOM DU VIL HAVE DE SKAL VÆRE MOD DIG”. I min dinosaurer-verden er det meget simpelt. Det er bare så æv. Jeg bliver ked af det på vegne af dem, som bliver valgt fra. Inviter nu alle og forvent afbud, pladsen kommer helt af sig selv.

 

Jeg ved ikke, om jeg er gammeldags. Jeg synes, det hører sig til i klasserne at invitere alle med eller kønsbestemt. Dog synes jeg, at studentergilder er en slags klassefest. Er det mig, som lever i min egen boble, som da alt var grønt og smukt?

 

Jeg bliver bare så ked af det, når nogen bliver holdt uden for med vilje.

Man bliver lidt glad il åget over disse skønne blomster

Man bliver lidt glad i låget over disse skønne blomster

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fest eller knapt så festligt